Partiet (S)

 • Partiet (S)

  Partiet (S)

  Det fænomenale svenske reggaeband, Partiet vender tilbage til Danmark i foråret 2017! Efter deres vellykkede Danmarksturné med hele 16 koncerter i 2016, er de klar til igen at byde det danske livepublikum på store oplevelser med deres brilliante reggaeshow!

  Partiet er anerkendt som et sublimt liveband, og de har ikke fået under 5/5 stjerner for liveoptrædener siden 2014. De har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival, Öland Roots, de seneste tre år i træk.

  Den karismatiske forsanger, Fredrik Boltes, fører an i et sceneshow som er fyldt med overraskelser og energi. Kombineret med Partiets gennemførte og festlige reggae med blæsersektion, er det en opskrift, som har væltet spillesteder og festivaler overalt i Sverige og efterhånden også Danmark!

  Partiet er garanter for en eminent reggaefest, som alle kan være med i!

  “Partiet er i øjeblikket Sveriges største og mest efterspurgte reggaeband og let et af Skandinaviens bedste og mest erfarne livebands. De er kendte for deres energiske live-optrædener som igen og igen får 5/5 stjerner i anmeldelserne. Partiet har f.eks. spillet på den prestigefyldte Öland Roots igennem de sidste tre år, og fået 5/5 hver eneste gang! De er - uden sammenligning - det vildeste liveband, jeg nogensinde har oplevet!

  Partiets show er sprudlende, fyldt med overraskelser (!!!) – og så går musikken rent ind live, også selvom folk ikke kender den i forvejen. Partiet har i foråret/sommeren 2016 spillet 15 koncerter i Danmark – fra Frederikshavn til København. 

  Partiets fænomenale shows har også skabt omtale i danske medier – f.eks. skrev Berlingske Tidende en flot, dobbeltsidet artikel – alt der er værd at vide bandet kan læses her.

  Musik