VOLTPå trods af en pladekontrakt i ryggen - og intensiv eftersøgning efter ny forsanger til Black Oak County - har de to hardrock'ende brødre - Jack og Mike Svendsen - igennem det seneste år afset tid til seriøse eksperimenter - i godt selskab med et par rutinerede veteraner.

Resultatet er VOLT: Et band med fødderne solidt plantet i den klassiske hardrock, hvor tunge og fængende riffs parres med stærke melodier og overbevisende hooklines. Noget, der tydeligt rock'ede igennem på årets showcase i foråret.

Rødderne og inspirationen fra den klassiske hardrock kan ikke skjules: Referencerne til mastodonter som Black Sabbath, AC/DC, Accept, Ozzy Osbourne m.m.

En hel masse sange er efterhånden - og bliver til stadighed - skabt og modnet i øvelokalet - og VOLT er nu mere end 110 procent parat til at trykke den af live foran publikum på Made In Esbjerg 2018.

Live kan publikum forvente sig gedigen, original og yderst velspillet rock - ledsaget af en energisk sceneoptræden, der burde kilde i enhver, kvalitets-krævende rock-entusiasts øregange.Facebook

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00
© 2018 Made In Esbjerg