Karenina

Hvornår:
10. august 2018 kl. 21:15 – 22:00
2018-08-10T21:15:00+02:00
2018-08-10T22:00:00+02:00
Hvor:
- Lille sal


UPOLERET POP MED MØRKE DRÅBER AF TRIPHOP

Karenina er i øjeblikket ved at færdiggøre sin debut-EP, der forventes at udkomme i efteråret 2018. Karenina har tidligere varmet op for Kellermensch, Katinka og Annika Aakjær. Bandet har derudover spillet headliner på RUST, Fatter Eskil og Konfus.

Karenina forener det organiske med det beskidte og Lo-Fi elektroniske, mens hun ubesværet strør velovervejet, dansksproget lyrik henover. Musikken balancerer sig både tematisk og klangmæssigt mellem to modpoler: det euforiske og det melankolske. Kareninas helt rene og udtryksfulde vokal stiller sig i kontrast til de rå toner, den omgives af. Klangene er stemnings-skaberen, der nænsomt omslutter lytteren i følelser og lyrik. Netop følelserne er centrale i Kareninas musik, hvor man hurtigt mærker ordene helt tæt på.

Navnet Karenina er lånt fra Tolstojs litterære univers, hvor Anna Karenina kæmper for et helhjertet liv fyldt med passion og autonomi. De samme temaer går igen hos den danske Karenina, som udtaler: "Jeg synes, det er så vigtigt at vise, hvem man er – også når man ikke lige helt ved, hvem det er. Man har så uendeligt mange facetter og virkeligheder, og der er noget vigtigt i dem alle. Der eksisterer ikke kun den polerede, kontrollerede overflade, og det er netop dét, jeg forsøger at vise med Karenina". I Kareninas univers er ingen følelse hverken for kompliceret eller for banal til at blive vist frem. Det handler om at være helhjertet og nærværende; at have mod til at vise alt, hvad man er.

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00
© 2018 Made In Esbjerg