Kippenberger

Hvornår:
9. august 2018 kl. 23:00 – 23:45
2018-08-09T23:00:00+02:00
2018-08-09T23:45:00+02:00
Hvor:
- Telt scenen


Tobias Kippenberger – tidligere frontmand for det danske rockband The Floor Is Made of Lava er aktuel med nyt solo-projekt under navnet Kippenberger. I slutningen af september 2017 udkom debutsinglen "Op og ned i showbiz" – en debut der kom efter at Tobias Kippenberger de sidste tre år har trådt et skridt ud af det musikalske cirkus for at trække vejret, puste ud og forsøge sig som ægte, voksent menneske, med et rigtigt arbejde, familieforøgelse og hvad der nu ellers hører til at runde de tredive.

Singlen "Op og ned i showbiz" tager udgangspunkt i de erfaringer og overvejelser han i de sidste tre år har gjort sig – overvejelser som kredser sig omkring en slags voksen ”FOMO”: Gjorde man, hvad man kunne og nåede man, hvad man ville?

”Sangen handler om at føle sig uforløst – og de kampe man tager med sig selv og sin omverden for at komme det til livs,” siger Tobias Kippenberger. ”På den ene side er det jo helt latterligt at have det sådan, når man har en sød kæreste, gode venner og et job man er glad ved. Men der vil nok altid mangle noget. Jeg tror det er en urkraft i os mennesker, der skal sørge for, at vi ikke går i tomgang.”

”Det går op og ned i Showbiz”, som omkvædet lyder – en sætning der måske nok lader sig inspirere af Tobias Kippenbergers egen historik som forsanger i et af Danmarks store rockbands, men med solo-udspillet får en anden klang, der ikke handler så meget om livet som musiker, som det handler om livet i det hele taget.

”De sidste tre år har jeg kæmpet med følelsen som podcaster, revisor og spejder, men da jeg begyndte at skrive tekster på dansk, var jeg pludselig klar til at tage kampen op med musikken igen. Det er en befrielse at skrive på sit modersmål, en barnlig glæde, som at tegne fagter i luften eller slå kolbøtter.”

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00
© 2018 Made In Esbjerg