Information

 • KONCEPT

  STØTTE · UDVIKLING · INSPIRATION

  Musikfestivalen Made In Esbjerg afholdes på Tobakken i Esbjerg og har siden 2009 hyldet det lokale vækstlag og den esbjergensiske musikhistorie. Primus motor for festivalen er artisterne, frivillige, samarbejdspartnere, KONFUS & Tobakken. Alle disse indgår i holdet omkring planlægning og udførsel. Hos Made In Esbjerg er lokale kræfter altid i hovedsædet.

 • FRIVILLIGE

  Til Made In Esbjerg har vi brug for frivillige, som godt kunne tænke sig at give en hånd med omkring diverse opgaver.
  Opgaverne som frivillig består hovedsageligt af, at betjene poster og tjekke armbånd, servicere osv. Man vil få mere at vide om dette, når vi nærmer os festivalen. De frivillige er vigtige og bærende kræfter for festivalen og vi sætter stor pris på hver eneste hjælpende hånd.

  Så kunne du tænke dig at være frivillig én eller flere af dagene under festivalen, skal du sende en mail til tobakken@tobakken.dk med dit fuld navn, mailadresse og tlf. nr., så vender vi tilbage til dig.

  Vi ses på Made In Esbjerg!

 • SPONSORER

  Made In Esbjerg er for alvor blevet en del af de kulturtilbud, der findes i Esbjerg. Vi har mange ører og øjne som følger os. Derfor vil vi meget gerne i dialog med sponsorer som vil være med til, at sikre dens bæredygtighed. Vil du i dialog omkring et samarbejde skal du skrive til tobakken@tobakken.dk.

 • KONTAKT

  Har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe dig med?

  Tobakken
  Gasværksgade 2
  6700 Esbjerg
  Tlf.: 75 18 00 00
  E-mail: tobakken@tobakken.dk

 • SPØRGSMÅL OG SVAR

  Herunder finder du en række af de oftest stillede spørgsmål vi fra tid til anden modtager. Skulle du alligevel have spørgsmål som ikke fremgår af listen er du mere end velkommen til at skrive til os på info@madeinesbjerg.dk

  For gæster: Er det kun esbjergensiske artister der kan deltage?
  Nej. Vi vægter de esbjergensiske historier højt men præsenterer også artister udefra. Der skal ikke herske tvivl om, at vi viser artister med lokal forankring stolt frem. Festivalen byder på en musikalsk varietet og derfor booker vi både lokale, eksil-esbjergensere men også navne, der ikke har relationer til Esbjerg.

  Organisatorisk: Hvem står for festivalen?
  Made In Esbjerg er en forening med en bestyrelse repræsenteret af folk fra Tobakken og Konfus. Frivillige aktører er også en stor del af holdet bagved facaden.

  For kommende frivillige: Kan jeg blive en del af Made In Esbjerg?
  Vi arbejder med emner som booking, PR, frivillige, planlægning, sponsorer, stagemanagere, eksterne samarbejdspartnere mm. Har du mod på, at tilbyde dig som frivillig er du velkommen til, at tage kontakt til tobakken@tobakken.dk.

 • FIND VEJ

  Made In Esbjerg afholdes på Tobakken, Gasværksgade 2
  6700 Esbjerg.

  Find os på kortet.

© 2022 Made In Esbjerg.