Information

 • Har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe dig med?

  Tobakken
  Gasværksgade 2
  6700 Esbjerg
  Tlf.: 75 18 00 00
  E-mail: info@madeinesbjerg.dk

 • 3 DAGE, 3 SCENER, 30 NAVNE
  STØTTE · UDVIKLING · INSPIRATION


  Musikfestivalen Made In Esbjerg har siden 2009 hyldet det lokale vækstlag og den esbjergensiske musikhistorie. Primus motor for festivalen er artisterne, frivillige, samarbejdspartnere, Huset Esbjerg, KONFUS & Tobakken. Alle disse indgår i holdet omkring planlægning og udførsel. Hos Made In Esbjerg er lokale kræfter altid i hovedsædet.

 • Til Made In Esbjerg har vi brug for frivillige, som godt kunne tænke sig at give en hånd med omkring diverse opgaver.
  Opgaverne som frivillig består hovedsageligt af, at betjene poster og tjekke armbånd, servicere osv. Man vil få mere at vide om dette, når vi nærmer os festivalen. De frivillige er vigtige og bærende kræfter for festivalen og vi sætter stor pris på hver eneste hjælpende hånd.

  Så kunne du tænke dig at være frivillig én eller flere af dagene under festivalen, skal du sende en mail til info@madeinesbjerg.dk med dit fuld navn, mailadresse og tlf. nr., så vender vi tilbage til dig.

  Vi ses til næste Made In Esbjerg festival!

 • Made In Esbjerg er for alvor blevet en del af de kulturtilbud, der findes i Esbjerg. Vi har mange ører og øjne som følger os. Derfor vil vi meget gerne i dialog med sponsorer som vil være med til, at sikre dens bæredygtighed. Vil du i dialog omkring et samarbejde skal du skrive til sponsor@madeinesbjerg.dk.

 • Herunder finder du en række af de oftest stillede spørgsmål vi fra tid til anden modtager. Skulle du alligevel have spørgsmål som ikke fremgår af listen er du mere end velkommen til at skrive til os på info@madeinesbjerg.dk

  For gæster: Er det kun esbjergensiske artister der kan deltage?
  Nej. Vi vægter de esbjergensiske historier højt og præsenterer også gerne artister udefra. Der skal ikke herske tvivl om, at vi viser artister med lokal forankring stolt frem. Festivalen byder på en musikalsk varietet og derfor booker vi både lokale, eksil-esbjergensere og få navne, der ikke har relationer til Esbjerg.

  Organisatorisk: Hvem står for festivalen?
  Made In Esbjerg er en forening med en bestyrelse repræsenteret af folk fra Tobakken, Huset og Konfus. Frivillige aktører er også en stor del af holdet bagved facaden.

  For kommende frivillige: Kan jeg blive en del af Made In Esbjerg?
  Vi arbejder med emner som Booking, PR, Frivillige, Planlægning, Sponsorer, Stagemanagere, eksterne samarbejdspartnere mm. Har du mod på, at tilbyde dig som frivillig er du velkommen til, at tage kontakt til info@madeinesbjerg.dk.

© 2020
Made In Esbjerg - Siden 2009

Tuborg    Statens Kunstfond    Huset Esbjerg    Tobakken    Konfus    Esbjerg Festuge    Ugeavisen Esbjerg

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00 - Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg