Sebastian Wolff + Special guestsFacebook

Sebastian Wolff er guitarist, sanger og sangskriver i det eksperimenterende rockband Kellermensch. Han har med Kellermensch turneret i det meste af Europa og høstet en masse ros fra publikum og anmeldere. Med bandets 2. album “Goliath” bevægede Sebastian Wolff sig, som sangskriver, tættere ind på kroppen med sange som er smertefulde og personlige fortællinger. Fortællinger som har åbnet Kellermensch op til et meget bredere publikum, et publikum som, i år, spændte fra både Copenhell til Tønder Festival.

Mens Kellermensch er ved at indspille deres 3. album, tager Sebastian en pause fra optagelserne for at optræde til dette års Made In Esbjerg, hvor han sammen med nogle musikalske venner vil optræde med en blanding af sange fra skrivebordsskuffen. Her er tale om sange som aldrig har forladt skrivebordet, men også nogle Kellermensch´stærkeste sange sådan som de lød da de blev undfanget.

“Jeg har optrådt et par gange alene med en akustisk guitar og det har været både angstprovokerende og befriende at optræde foran et publikum med sange som er helt nøgne. Det har været lidt af en øjen åbner at høre hvor godt nogle af sangene kan klare sig uden så meget larm og store armbevægelser. Derfor glæder jeg mig meget til at ryste posen lidt med en ny gruppe musikere og åbne skrivebordsskuffen for at hive skeleterne frem og give dem en ny krop.”

© 2019 Made In Esbjerg - Siden 2009

Tuborg    Statens Kunstfond    Huset Esbjerg    Tobakken    Konfus    Esbjerg Festuge    Ugeavisen Esbjerg

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00 - Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg