StoneKingFacebook

STONEKING ER TILBAGE

Efter en årrække med lav aktivitet og flere udskiftninger i besætningen, melder esbjergensiske StoneKing deres tilbagekomst på scenen – med fornyet energi og bagagen fyldt med rock.

Luften bliver i særdeleshed ladet med fede melodier, fængende riffs og flotte arrangementer, når genopståede StoneKing indtager scenen på Made In Esbjerg 2019. Efter længere tids stilstand – plus flere omrokeringer i besætningen – blev StoneKing for alvor vakt til live igen i løbet af 2018, og siden har gruppens øvelokale dannet rammen omkring intens bearbejdning af nyt materiale.

Edmund Jacobsen trådte til som sanger sidste år – og afløste dermed Jacob Pedersen. Og tidligere på året indtog Tommy Rask Hasle basist-rollen efter Kennet Agerbo, mens Martin Pagaard Wolff overtog trommerne efter Morten Løwe Sørensen.

De tre ovenstående har – i fællesskab med originale medlemmer – Peter Qvotrup (guitar) og Søren Kaspersen (keyboards) – indledt et intenst forløb, hvor nye sange bliver hamret på plads i øvelokalet, mens de bedste fra bagkataloget bliver støvet godt og grundigt af.

Stilen er den samme, guitarbaserede rock, hvor flotte melodiforløb bliver parret med fængende riffs, progressive keyboardflader og en særdeles groovy rytmesektion. Og lysten til at fyre den af på Tobakken i august er nærmest eksplosiv.

Det bliver fedt!

© 2019 Made In Esbjerg - Siden 2009

Tuborg    Statens Kunstfond    Huset Esbjerg    Tobakken    Konfus    Esbjerg Festuge    Ugeavisen Esbjerg

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00 - Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg