Teenage TalkSpotify
Facebook

Teenage Talk er en ny duo, som består af sanger og guitarist Tobias Kiel og bassist Michael Vitus. Bandet laver elektronisk musik, der emmer af bas / nærvær / nerve / flabet energi / beat / mystik / fake news / kant / punk / charme / kærlighed / lavt lufttryk. Teenage Talk debuterede live til Guldtuben 2018 i Royal Arena foran 10.000 publikummer.

Bandet har lige udgivet fire ud af fem mini-albums ”Tt001, Tt002, Tt003, Tt004”, og det femte udkommer 31. maj 2019. Alle fem mini-albums er produceret af producer Anders Bach Pedersen, som bl.a. tidligere har produceret Bisses album Bizzin. Sammen har Teenage Talk og Anders Bach Pedersen dyrket lyden af plastik og software-synthesizers, og på den måde gået i en anden retning end den klassiske tendens, der høres i disse år, hvor alt skal varmes op og gøres lækkert. Numrene indeholder typisk kun en eller to akkorder og dyrker energien i et godt riff baseret på små og store sekunder. De forskellige numre kredser mere om en stemning og atmosfære end en egentlig versomkvæd struktur.

I september 2018 havde Red Bull Music premiere på bandets første musikvideo til debutsinglen “Leah’s Place”. Sanger og guitarist Tobias Kiel fortæller om videoen: “Da vi i sommers blev inviteret til Hamborg af et tysk label for at spille en showcase for dem, udnyttede vi chancen til at indspille videoen. I en kælder på Lange Reihe i Skt. Georg kvarteret fandt vi den helt rette rå setting og filmede “Leah’s Place” hen over en nat.”

Selvom duoen er spritny, er de to medlemmer langt fra nye i gamet. Sanger og guitarist Tobias Kiel har tidligere spillet i disco-bandet October Dance og indierock-bandet Raised Among Wolves, og bassist Michael Vitus har tidligere spillet trommer i krautrock-bandet OKAY EASY og indierockbandet Mother Lewinsky.

© 2019 Made In Esbjerg - Siden 2009

Tuborg    Statens Kunstfond    Huset Esbjerg    Tobakken    Konfus    Esbjerg Festuge    Ugeavisen Esbjerg

info@madeinesbjerg.dk - 75 18 00 00 - Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg